Job og karriere

EKL revision søger altid dygtige, talentfulde og motiverede medarbejder med stærke faglige kompetencer, som brænder for at gøre en forskel.

Som virksomhed kan vi tilbyde mulighed for medarbejdere til at planlægge deres arbejdstid, så der er balance mellem arbejde, familie og fritid. Derudover tilbyder vi en konkurrencedygtig løn, som forhandles individuelt efter den enkelte kvalifikationer. Derudover tilbyder vi en attraktiv pensionsordning og andre personalegoder i forhold til videreuddannelse.

Vi bestræber os på at kunne tilbyde vores medarbejdere gode karrieremuligheder, hvor vi forsøger at skabe de nødvendige rammer for at opnå faglig og personlig udvikling. Vi stiller naturligvis krav til alle vores medarbejdere, men vi forsøger altid så vidt muligt, at vores medarbejdere er medbestemmende i forhold til deres ønsker og mål for deres fremtidige karriere. Et vigtigt element i medarbejderudvikling er uddannelse, hvorfor vi lægger stor vægt på efteruddannelse af vores medarbejdere. I tæt samarbejde med vores medarbejdere planlægger vi uddannelsesforløb eller kurser alt efter, hvad den enkelte måtte ønske.

hands